Regimuri de expeditie si curierat acoperite:

  • LA ZI: 2h, 10h, a doua zi dimineata Bucuresti, SAI
  • LA 24h: Bucuresti si acoperire nationala
  • LA ORDIN : a doua zi la prima ora in locatia specificata

" Nu aveti timp de pierdut!"

 
Comanda acum
Client partener? Comanda aici.
 

SERVICIUL PORUMBEL

asigura urgente de curierat rapid la 2h (Bucuresti, SAI, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Alexandria, Oltenita). Acest serviciu garanteaza ferm termenul de predare la destinatie al unei expeditii tip plic sau colet pana in 10kg de la momentul preluarii de la expeditor.

 

SERVICIUL GALOP

asigura semi-urgente de curierat rapid la 10h (Bucuresti, SAI, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Alexandria, Oltenita) Acest serviciu garanteaza ferm termenul de predare la destinatie al unei expeditii tip plic sau colet pana in 10kg de la momentul preluarii de la expeditor.

 

SERVICIUL DILIGENTA

pur si simplu asigura servicii de curierat cu livrari la termenul de 24h pe tot teritoriul national. Preluarile pot fi facute dupa un orar preferat de expeditor dar si prin comanda independenta.

 

SERVICIUL STAFETA

asigura rezolvarea necesarului dumneavoastra de corespondenta in afara orelor standard de lucru de pe teritoriul national, fiind o particularitate pe piata serviciilor de curierat. Va stam la dispozitie dupa ora 18:00 pana la ora 24:00 pentru orice este nevoie a fi expediat in acest interval orar (Bucuresti, SAI, Ploiesti, Giurgiu).

 

SERVICIUL SPECIAL

asigura urgente extreme de curierat rapid de tip vama fara procesare de operatiuni vamale. Este un serviciu dedicat celor care se afla in situatia ca a doua zi la prima ora sa aiba corespondenta de curierat livrata personal si la ore matinale in punctul de vama sau de afaceri dorit. Practic este un serviciu care va tine afacerea in timp, putand evita intarzieri nedorite pentru simplu fapt ca a mai fost nevoie de un act sau cineva a uitat sa trimita ceva.

 

SERVICIUL DESAGA

asigura necesarul dumneavoastra de consumabile saptamanal sau lunar. De ce sa irositi o resursa umana si mecanica pentru achizitia de consumabile alimentare sau de birou cand costul acestui servicu va confera economii in buget si o mai eficienta alocare a resurselor.

 

SERVICIUL TRANSPORT

asigura deplasarea intre doua puncte a oricarui articol voluminos.


NOTA - Prin contract pot fi negociate si trasee zilnice cu orar agreat de client.

NOTA - De asemenea, putem sa administram expeditiile internationale prin parteneriatul nostru cu DHL Romania, astfel incat sa simplificati activitatea de triere a secretariatelor dumneavoastra.


Comenzile pentru expediţii pot fi solicitate:

Telefon: 0724 FULGER (0724 385.437) orele 08:00 – 22:00
http://www.fulgerplic.ro/contact/

©2009 Fulger Plic s.r.l. Webdesign & Coding by Originalware.com